Ako vam se kao najbolje mesto za letovanje čine duge plaže među borovim šumama, dok se oko vas ponosno uzdiže planina Taurus, za vas je pravi izbor Kemer. Dok šetate od centra grada do plaže, pored stabala pomorandže, kojih ima na svakom koraku, naići ćete na brojne parkove, restorane, barove i kafiće. Kemer  jednostavno ima sve što je potrebno za skladan odmor.

Samo na desetak kilometara od centra Kemera, u mestu Beldibi, nalazi se odličan Grand Ring Hotel 5*, koji izlazi na svoju plažu od sitnog šljunka posutog peskom. Među najlepšim nijansama plave i zelene boje prirode, predstavlja hotel koji ćete preporučiti svojim prijateljima i poznanicima, jer je sve baš na nivou na kom treba da bude. Usluga u hotelu je all inclusive, što će doprineti osećaju komfora i odmora, za koji se spremate tokom cele godine. Svoje vreme možete provesti u spa centru, turskom kupatilu ili fitnes centru, kao i na brojnim bazenima (otvoreni, zatvoreni, dečiji, sa toboganima…sve što poželite).

Leto Je Vreme Najlepših Priča

Moderno opremljen smeštaj

Hotel raspolaže sa više od 300 soba, raspoređenih na 5 spratova, svaka opremljena klimom, internetom, mini barom, telefonom, televizorom i balkonom. Uređene su u modernom stilu, a svaki detalj je podređen komforu, pa je prijatan boravak zagarantovan. Od standardnih soba sa pogledom na planine ili more, do specijalnih „Large“ soba sa pogledom na more, namenjenih višečlanim porodicama, sve je prilagođeno različitim potrebama gostiju.

Sve na jednom mestu za ljubitelje kupovine

Ako volite slobodno vreme da provodite šetajući među prodavnicama i birajući poklone za svoje najdraže, ili želite sebe da počastite nekim novim odevnim komadom, obradovaće vas da Grand Ring Hotel 5* u svom sastavi ima butike sa proizvodima od kože, markete i prodavnice sa suvenirima i poklonima, sve na jednom mestu.

Leto Je Vreme Najlepših Priča

Odmor u porodičnoj atmosferi

Svaki roditelj na svom odmoru priželjkuje mir i osećaj bezbrižnosti, a kada hotel ima opcije za zabavu dece, to je zaista velika sreća za celu porodicu. Dečiji bazeni, mini klub i disko, igralište, animacije…Dovoljno je raznolik izbor da bi vašoj deci uvek bilo zanimljivo, a da usput i nauče nešto novo kroz edukativne programe.

Leto je vreme kada nastaju nejlepše priče, a preostalo je još vremena da ispišete svoju. Prepustite se toplom suncu i kristalno plavim bojama Mediterana u toplim septembarskim danima. Naša preporuka je da se što pre upoznate sa ponudama za tople destinacije, a ako ste već doneli odluku o vašem odmoru, brzo i lako možete napraviti online rezervaciju. Za sva pitanja tu je kontakt centar agencije – 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }