Kada mislite o vašem idealnom letovanju, prvo što zamislite su komfor, mogućnost da ne brinete ni o čemu i prepustite drugima da vode računa o svakom segmentu vašeg odmora? Jer, nakon truda koji ste uložili tokom godine, zaslužujete samo idealno. Možete se uveriti da idealno postoji, i to na prelepoj Antalijskoj rivijeri. Danas vas vodimo u jedan hotel, po svemu poseban. Nalazi se u Antaliji, i nikako ne razočarava i one najzahtevnije goste. Izuzetan IC Residence 5*, sastoji se od vila sa privatnim bazenima, i ukrašen je izvanrednim baštama, među gustim zelenilom.

Šta Pruža Najbolji Hotel U Antaliji?

Na 25km od centra Antalije  i 15km od aerodroma,  pružiće vam potpunu privatnost za vaš miran odmor. Hotel je zaista specifičnog koncepta, jer svaki njegov kutak odiše kvalitetom i odličnom usulugom, po čemu se i ističe. Hotel je iz poznatog lanca „IC Hotels“ i ispunjava sve maštarije i snove o idiličnom odmoru. Otvoren je 2007. godine, a poslednji put renoviran 2016. i može se pohvaliti bogatom ultra all inclusive uslugom. Čine ga 44 vile u Bali stilu, u svom sastavu ima glavni restoran, à la carte restoran i nekoliko barova koji će vam pružiti pravo osveženje na toplom mediternaskom vazduhu. Raznoliki ukusi pažljivo birani iz turske i internacionalne kuhinje biće prava radost za vaše nepce, a  posebna pažnja je posvećena meniju za najmlađe goste hotela, kao i vegeterijanskom meniju i ljubiteljima dijetalne hrane. Dok kompleks bazena krivuda kao reka kroz tropske bašte hotela, svaki gost uživa u svojoj vili, bilo sa pogledom na baštu, ili na bazen. Vile su uređene u stilu jugoistočne Azije i pružaju osećaj posebnosti za one koji se odluče za odmor u ovom hotelu. Hotel IC Residence 5*  izlazi na svoju lepo uređenu peščanu plažu, na kojoj ćete bezbrižno provesti sunčane dane, gledajući u beskrajno plavetnilo Mediteranskog mora.

Šta Pruža Najbolji Hotel U Antaliji?

Dok uživate u mirnom okruženju, na samo par koraka od vašeg smeštaja možete naći razne aktivnosti, ukoliko poželite da unesete i malo zabave u svoj odmor. Tu su organizovane dnevne i večernje animacije i programi, zatim tenis, odbojka na plaži, fitnes centar, vatrepolo, aerobik i još mnogo toga. Kao opciju, gosti hotela IC Residence 5* imaju i da koriste sadržaje komšijskog hotela iz istog lanca, IC Green 5*, tako da je zabava zagarantovana tokom celog boravka. Nakon svih aktivnosti možete se opustiti u spa centru, u  turskom kupatilu, na masaži ili u sauni i napuniti svoj um, duh i telo novom, pozitivnom energijom. Doživite jedinstveno romantično i opuštajuće iskustvo, sa pravom dozom luksuza za kojom tragate.

Ukoliko ste planirali da na odmor vodite vaših dvoje mališana u pratnji dve odrasle osobe, sjajna vest je da u hotelu IC Residence 5* oni borave besplatno, jer spada u kategoriju „dvoje dece gratis“. Posetite zvaničan sajt turističke agencije  „1 A Travel“, u kojoj postoji velika ponuda hotela koji pružaju ovu vrstu pogodnosti, a uz to postoji i mogućnost online rezervacije na samom sajtu.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }