Kemer, očaravajuće letovalište Anatlijske rivijere, prostire se između Mediteranskog mora i veličanstvene planine Taurus. Okružen idiličnom prirodom u koju su se ušuškali luksuzni hoteli sa pet zvezdica, savršena je destinacija za opušten porodični odmor. Da je sve podređeno uživanju cele porodice, govori veliki broj hotela koji pripada kategoriji „dvoje dece gratis“, što znači da u ovim hotelima dvoje dece u pratnji roditelja boravi sasvim besplatno.

Porodično Letovanje Na Turskom Primorju

Na blistavo plavoj obali Kemera nalazi se Rixos Sungate 5*, hotel koji pripada kategoriji „dvoje dece gratis“, i svojim luksuznim konceptom ispunjava baš svačija očekivanja. Sa pogledom na Mediteransku obalu i najlepše zelene i plave nijanse prirodnih lepota, ovaj moderno opremljen hotel nudi mnoštvo sadržaja i zabave za sve uzraste. Dnevne i večernje animacije, akva park, mini zoološki vrt, mini disko i restorani sa specijalitetima za svačiji ukus samo su deo duge liste prilika za uživanje i zabavu u hotelu Rixos Sungate 5*.

Ono što hotel čini pravom bajkom za najmlađe goste je „Rixy Kids Club“. Vaša deca će imati priliku da zakorače u veliko Rixy carstvo, gde caruju isključivo zabava i učenje novih veština. Tokom Rixy aktivnosti mališani će učestvovati u igrama u vodi, raznim takmičenjima, stvarati mala umetnička dela i uživati u letovanju u potpunosti.

Porodično Letovanje Na Turskom Primorju

Dok najmlađi članovi vaše porodice provode vreme sa vršnjacima, imaćete sasvim dovoljno vremena da i vi sami iskoristite fenomenalan all inclusive koncept hotela Rixos Sungate 5*. Za aktivan deo odmora tu je beskrajan izbor raznih sportova i sportskih terena, časova plesa, zatim fitnes centar, teretana na otvorenom i još mnogo toga, što vam prepuštamo da otkrijete na licu mesta. Ako želite da se opustite i pronađete oazu mira, savršeno mesto za vas je ogroman spa centar hotela, organizovan prema Feng Šui principima. Nakon opuštajućih tretmana, masaže, saune, turskog kupatila i sobe za relaksaciju, vratićete se sa vašeg odmora odmorniji nego ikada.

Pored navedenih fantastičnih sadržaja hotela Rixos Sungate 5*, širok dijapazon kvalitetnih smeštajnih jedinica pruža opciju svakome ko želi da iskroji odmor po svojoj meri. U ponudi je sve od standardnih, pa do „Jakuzzi“ soba i apartmanskih smeštaja za one koji tragaju za dodatnim luksuzom.

Iako deluje kao da je leto još daleko, u turističke agencije je već uveliko zakucalo na vrata. Rane uplate su u toku, što znači da svoje letovanje iz snova sada možete rezervisati po mnogo nižim cenama.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }