U novom centru Hurgade nalazi se lepo uređen kompleks, koji je poznat po mnoštvu sadržaja za decu i odrasle, a između ostalog u ponudi ima i dva odlično opremljena akva parka. Kad na to dodamo da je u pitanju hotel 5* zvezdica, sa najpovoljnijim cenama u Hurgadi, mislimo da je odličan izbor za lepo, a pristupačno letovanje. Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa 5* u potpunosti opravdava svoje ime, s obzirom da je okružen bazenima, lagunama i akva parkovima sa 10 tobogana, odajući ambijent svežine, nasuprot vrelim egipatskim temperaturama.

Hotel u ponud ima 366 soba, među kojima su Standard, Superior, Family, Junior Suite tipovi soba, koji pokrivaju baš svačije potrebe. Od značaja je da svaka soba poseduje balkon ili terasu i da možete izabrati između onih koje gledaju na vrt ili na bazen. Opremljene su, podrazumeva se, i klimom, mini frižiderom, fenom i sefom.

Letujte Povoljno U Hurgadi

Dok su za decu organizovane razne aktivnosti i dečiji bazen, odrasli se mogu opustiti na masaži ili uživati u turskom kupatilu i đakuziju. Hotel je uz sve navedeno, all inclusive usluge, što je još jedna pogodnost na vašem odmoru.

Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa 5* nalazi se na 5 minuta vožnje minibusem od svoje peščane plaže. Minibus koji je na raspolaganju gostima hotela, vozi do plaže tokom celog dana, do zalaska sunca, tako je obezbeđen udoban i brz način odlaska do plaže.

Nadomak hotela nalazi se odličan izbor prodavnica i barova, dok je centar Hurgade na samo 6 kilometara od hotela, pa imate priliku i da obiđete jezgro grada sa još raznolikijim izborom prodavnica, restorana i kafića, ili obavite kupovinu suvenira i drugih letnjih uspomena. Da biste udahnuli autentičan svakodnevni život Egipta, posetite stari deo grada, El Dahar, sa bazarima i kafićima tradicionalnog izgleda, ili se upustite u prijatnu šetnju novom, modernom marinom, idealnom za večernje osveženje.

Letujte Povoljno U Hurgadi

Hurgada je zasigurno najpoznatija po očaravajućem Crvenom moru, pa ne treba propustiti jedinstvenu piliku za ronjenje među magičnim svetom podvodnog šarenila. Zato preporučujemo odlazak do Rajskog ostrva, izlet na kom ćete iskusiti pravi tirkizni raj Egipta. Mekani pesak se gubi pod kristalnim morem koje se pruža u daljinu, sve dok se ne dodirne sa vedrim nebom bez ijednog oblaka. Potpuni mir pod suncobranima od lišća palme, dok je pred vama prizor kao sa najlepših fotografija. U okviru izleta organizovan je i ručak, sa najinteresantijim ukusima orijentalne kuhinje i osvežavajućim sokovima od egzotičnog voća. Celokupan doživljaj dopunjuje ples derviša i trbušne plesačice, što je samo uvod u bogatu egipatsku kulturu. Pred smiraj dana, plovidba ka spektakularnom zalasku sunca nad Hurgadom, uz laganu arapsku muziku. Dan na ostrvu iz snova, koji će vam sigurno ostati urezan u pamćenje.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }