Možda ovog leta tragate za idealnim mestom na kome biste sa svojom porodicom proveli miran odmor, ali i uživali u nekim laganim, letnjim sportovima i drugim aktivnostima. Sanjate o lepoj, peščanoj plaži, izuzetnim domaćinima, dobroj zabavi i novim ukusima, a mi na to kažemo Turska. Kako se u ponudi Antalijske rivijere nalaze brojni hoteli, neće vam biti lako da se odlučite. Ne brinite, raznovrsnost znači da za svakog postoji opcija i da vam je užitak zagarantovan.

Odmor Koji Se Ne Zaboravlja

Mi ćemo vam preporučiti jedan fenomenalan hotel, da bismo vam bar malo olakšali izbor. Na svojoj, peščanoj plaži, na kojoj se vijori plava zastavica, nalazi se fantastičan Delphin Imperial Resort Hotel 5*. Samo desetak kilometara od centra i aerodroma u Antaliji,  smešten je jedan od hotela iz čuvenog lanca, nadaleko poznatog po bogatim sadržajima. Počevši od spoljašnjeg izgleda ovog velikog kompleksa (više od 600 soba), preko unutrašnjeg dizajna svih prostorija namenjenih gostima, uključujući naravno i same sobe, čitav kompleks odiše luksuzom i obećava profesionalnu i više nego dobru uslugu. Posebno poznat je spa centar hotela, pa ukoliko je vaš odabir za letovanje Delphin Imperial 5*, nikako nemojte propustiti da osetite čari i ove hotelske pogodnosti.

Odmor Koji Se Ne Zaboravlja

Nalazi se u čuvenoj oblasti Antalije, Lara, poznatoj po beskrajno dugim, peščanim plažama. Pored savršene lokacije, na samoj plaži, i nadomak tržnog centra, posebnost hotela je i pregrš sadržaja i aktivnosti za porodice i parove. Biće vam jasno da Turska poseduje sve segmente potrebne za odmor. Najmlađi gosti hotela, a i oni malo stariji, koji se i dalje osećaju kao deca i ne dozvoljavaju da ih napusti avanturistički duh, uživaće u akva parku, dok oni koji žele isključivo da odmaraju, to mogu učiniti na nekom od još tri bazena, uz neograničenu količinu plivanja i sunčanja.

Hotel ovako visokog nivoa ima naravno savršenu kuhinju, pa pored glavnog restorana sa internacionalnom kuhinjom, ima čak osam a la carte restorana i još nekoliko barova sa užinama, slatkišima i pićima. Hotel je baziran na ultra all inclusive usluzi, što znači da će vaš odmor teći sasvim glatko. Kada se veče spusti i hotel Delphin Imperial 5* zasija svojim najlepšim bojama, otvaraju se mogućnosti za razne večernje animacije i programe, zabavu u diskoteci ili u nekom od barova.

Odmor Koji Se Ne Zaboravlja

Isprobajte neku od raznih metoda masaža i tretmana u spa centru, opustite se uz film u bioskopu hotela, oprobajte se u kuglanju, tenisu ili bilijaru, ako niste imali prilike do sada, uživajte u kupovini u blizini hotela, a svojoj deci pružite zadovoljstvo da sa svojim vršnjacima provedu dan u dečijem klubu, luna parku, na igralištu, dečijem bioskopu ili bazenima.

Veoma je dugačka lista svega što hotel Delphin Imperial 5* pruža, pa preporučujemo da otkrijete na licu mesta i osetite privilegiju letovanja u Turskoj.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }