Tunis je zemlja belog peska, slanih jezera, pustinjskih oaza, istorijom ispunjenih gradova i mirisa jasmina. Zemlja kontrasta, koja je na severu prekrivena stablima maslina, a na jugu pustinjskim dinama i predelima sa kaktusima. Očarava svojom 3000 godina dugom istorijom i obećava svojim posetiocima pravu pustolovinu. Ove godine dobro poznata turistička agencija „1 A Travel“ uvrstila je Tunis u svoju ponudu i od srca preporučuje ovaj tajanstveni biser orijenta kao letnju destinaciju.

Tunis Zemlja Jasmina I Belog Peska

Ako za vas odmor znači udoban i prostran hotel na dugoj, peščanoj plaži, upravo u Susu, jednom od najvećih gradova na obali Tunisa, pronaći ćete svoje mesto za letovanje. Na suncem obasjanoj obali nižu se ogromni hoteli građeni u evropskom stilu, sa više spratova i više stotina soba. Među njima ponosno se ističe hotel Jaz Tour Khalef 5* svojim impresivnim izgledom. Kakav god tip odmora želite, relaksirajući, ili aktivniji, ovaj hotel je idealan, jer ima ogroman izbor aktivnosti, ali i sasvim dovoljno prostora za opuštanje.

Boravak u ovako velikom kompleksu znači da vam nikada neće biti dosadno. Među egzotičnim palmama hotela Jaz Tour Khalef 5* pronaći ćete dva bazena sa morskom vodom, dva dečija bazena, šest tobogana za decu, dnevne i večernje animacije. Pokraj bazena uživaćete na udobnim ležaljkama osunčanim zlatnim zracima sunca, u pauzama od osveženja u mnogobrojnim bazenima.

Šetajući kroz kompleks, naići ćete na teniski teren, fantastičan spa centar i restorane u prelepom ambijetu. Izbor raznolikih ukusa naći ćete u glavnom restoranu, a la carte restoranu i barovima. All inclusive usluga hotela podrazumeva rani doručak, doručak, ručak i večeru, kao i užine i pića za osveženje.

Tunis Zemlja Jasmina I Belog Peska

Iako ćete u okviru samog hotela pronaći mnogo razloga da boravite u njemu po ceo dan, naš savet je da ipak ne propustite da obiđete jedan od najstarijih gradova Tunisa, Sus, koji je od hotela udaljen samo 2 kilometra. Magičan grad, tajanstven, prijatan, u zagrljaju mirisa mora i orijentalnih specijaliteta, svojom arhitekturom i istorijskim građevinama priča svojim posetiocima fascinantne priče. Dugačko šetalište proteže se duž peščane plaže, gde tokom dana turisti upijaju toplinu sunca, a uveče, na svetlosti mesečine i sjaju zvezda kroje sopstvene romantične priče. Dok jedni istražuju restorane i prodavnice, drugi traže osveženje pokraj mora, u prijatnoj letnjoj noći, sa mekim peskom pod nogama. Među nasmejanim i ljubaznim stanovnicima i razdraganom, veselom atmosferom, svako će pronaći sreću u ovom gradu.

Naša iskrena preporuka je da posetite magičan Tunis, iz kog ćete se sigurno vratiti uz pregršt predivnih uspomena, pustinjskog peska i možda nekom pustinjskom ružom. Agencija „1 A Travel“ za svoje putnike je pažljivo odabrala kvalitetne hotele u Hamamemtu, Susu, Monastiru i Mahdiji. U ponudi agencije su paket aranžmani na 7, 10,11 i 14 noćenja, tako da svako može uklopiti svoj odmor.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }