Da li ste od onih koji ne prestaju da maštaju o savršenom letovanju? Ukoliko jeste, ne brinite, leto je i dalje tu, pa i šansa da se vaša maštarenja ostvare. Mi zasigurno znamo da je Turska već dobro provrena destinacija za letovanje, gde snovi postaju stvarnost. U ponudi  je veliki broj hotela, posebno u Antalijskoj regiji, a jedan od onih koji se ističu svojim raskošom,  bogatim sadržajima i vrhunskom uslugom sigurno je hotel Titanic Deluxe Golf Belek 5*. Nalazi se na udaljenosti od 30km od aerodroma u Antaliji i samo 6km od centra Beleka, u mestu Kadrije.

Za ovaj kompleks možemo reći da je kompletan jedan mali grad. Prostire se na 170.000m2, a otvoren je 2013. godine. Ceo kompleks ima preko pet stotina soba, najrazličitijih tipova, od standardnih, preko superior i porodičnih, a za one najprobirljivije, koji žele isključivo privatnost, tu su i deluxe vile pokraj bazena, na dva sprata, koje u skladu sa luksuznim sadržajima  imaju i batlera koji je gostima na usluzi. Ultra all inclusive usluga hotela je jednom rečju izvanredna, a samo za uživanje u gastronomskim specijalitetima, gostima su na raspolaganju pored glavnog,  još dodatnih pet a la carte restorana, jedan dečiji i ukupno 13 barova koji nude osveženje u svim delovima ovog prelepog kompleksa. Za zabavu i rekreaciju, gosti mogu da koriste zatvoreni, veliki otvoreni bazen, olimpijski bazen, akva park i nekoliko manjih bazena. Pored navedenog, tu je još i veliki broj sportskih terena, fitnes centar, aerobik, a za zaljubljenike u golf, hotel obezbeđuje besplatan prevoz do nekog od brojnih golf terena u Beleku. Za ljubitelje muzičkih zabava, pored diskoteke, u hotelu se organizuju i posebni večernji program i živa muzika. Ko je više raspoložen za nešto mirniji, ali nikako dosadan provod, tu je odličan animacioni tim, pozorišne predstave i akrobatski spektakli. Posle provoda, rekreacije i zabave, ukoliko poželite da se malo opustite, to možete da učinite u velelepnom spa centru hotela. Ovaj verovatno i najveći spa centar u Evropi, gde možete da uživate u turskom kupatilu, sauni, snežnoj sobi, đakuziju, parnom kupatilu ili u nekim od tretmana i masaža, ostaviće vas bez reči.

Kao i sve u ovom hotelu, tako ni odlazak na plažu nije običan, već jedinstven doživljaj. Naime, do plaže možete prošetati kratko kroz prijatno okruženje zelenila, ili se odlučiti, kao i većina gostiju, da otplovite brodićima koji rekom, koja protiče kroz kompleks i uliva se u more, voze goste do obale i hotelske plaže. Brodići isplovljavaju na svakih nekoliko minuta tokom celog dana i plovidba predstavlja pravi ugođaj, za goste svih uzrasta. Na najmlađe je hotel posebno mislio, pa su za njih tu mini klub, igralište, zatvoreni i otvoreni bazen, dečiji bife i mnogi drugi interesantni sadržaji, koji će njihovo letovanje učiniti zanimljivim i za pamćenje.

Ukoliko odlučite da svoj odmor provedete u Turskoj, možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor, a ako još odabir padne na Belek i u njemu hotel Titanic Deluxe Golf  Belek 5*, računajte na to da će vam odmor biti bajka.

Zbog svega navedenog, slobodno možemo reći da je ovaj hotel Titanik koji ne tone, već iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju, koji svoj odmor žele da provedu upravo u ovom hotelu, uživaju u svim čarima koje on pruža i osete pravi luksuz.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }