DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA ( ex ALVA DONNA)
5*

Lokacija

Nalazi se u mestu Boğazkent, na svojoj plaži. Od centra Beleka je udaljen oko 7km od, aerodroma Antalija oko 40km i 50km od centra Antalije.

Opšti podaci

Hotelski kompleks zauzima 64.000m², ima ukupno 728 sobe i može da smesti ukupno 1.907 gostiju. Sastoji se od glavne i deluxe zgrade. Hotel je otvoren 2005. a 2013. godine je renoviran potpuno, 2020. opet, ali delimično (sobe u glavnoj zgradi i okruženje).

Za decu hotel ima: mini disco, mini club (4-12 god.), meni za decu i bebe u glavnom restoranu, animacije, igralište, zatvoreni bazen za decu, slikanje, bazen sa toboganom za bebe, bazen sa toboganom za decu, bioskop, hrana za bebe, krevetac za bebe,blender u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece, kolica za bebe.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 300m širokoj dugoj plaži koja je je peščano-šljunkovita. Na plaži ima i zona 16+ (samo za odrasle). Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne plaćaju.

Plaća se: VIP paviljoni.

Smeštaj

Sve sobe imaju: balkon, klima uređaj, telefon, fen, TV plazmu sa sa muzičkim i satelitskim programima, bade mantil, papuče, sef, mini bar (dopunjava se dnevno vodom, pivom, sokovima), set za tople napitke (ketler, kafa, čajevi, mleko u prahu, šećer), Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Hotel ne dozvoljava smeštaj samo muškaraca ni u jednokrevetne, dvokrevetne niti u trokrevetne sobe.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu Ultra All inclusive – samoposluživanje, izbor više jela (internacionalna kuhinja): doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U koncept ulaze lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled,  punjeni krompir, vafl i gözleme se u određeno vreme služi u snack restoranima; ceđeni sok za vreme doručka; jednom nedeljno je gala večera a dva puta nedeljno tematske večeri. Obavezan dress code  za večeru, obuća i odeća za plažu nisu dozvoljeni u restoranima.

Osim toga, gostima je na raspolaganju 9 barova (Cinna Bar, Deluxe Lobby i Pool Bar, Festival Bar, Bella Pool Bar, Arena Bar, Beach Bar, Pier Bar i Disco Bar, koji je ujedno i diskoteka) i jedna poslastičarnica. 

Hotel ima i 6 a’ la carte restorana: Italian restaurant (15 EUR po osobi), French restaurant (15 EUR po osobi), Fish restaurant (15 EUR po osobi), Asia restaurant (15 EUR po osobi), Steak House restaurant (20 EUR po osobi), Teppanyaki restaurant (35 EUR po osobi). Svi rade od 19:00h – 21:00h. A’ la carte restorani se moraju prethodno rezervisati.

Plaća se: flaširana alkohona i bezalkoholna pića, room service (24h), a’ la carte restorani.

Ostali sadržaji

Parking, biblioteka, menjačnica.

Plaća se: pranje veša, doktor, fotografska radnja, prodavnice, rent-a-car, internet cafe, fax.

Sport i zabava

Bazen na otvorenom, bazen sa toboganima za odrasle, deluxe otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa toboganima za decu, bazen za decu sa morskom vodom na plaži, večernje predstave, uživo muzika, koncerti, gimnastika u vodi, teniski tereni i oprema za tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, streljaštvo, pikado, aerobic, disco, fitness centar, fudbal, boćanje, vaterpolo.

Plaća se: osvetljenje terena za tenis, svi sportovi na vodi, bilijar, Play Station, kuglanje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo, fitness centar.

Plaća se: crossfit centar, masaže, tretmani nege lica i tela, frizer.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ANTALIJA -TURSKA 2024

NIS ANTALIJA -TURSKA 2024

DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA ( ex ALVA DONNA)
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "266,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD