CHARM BEACH HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, oko 6km od centra mesta, 25km od centra Bodruma i 60km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1990. godine, a poslednji put renoviran u periodu između 2021. i 2022. godine. Zauzima površinu od 4.500m2 i sastoji se od glavne zgrade koja ima tri sprata. Ukupno ima 112 soba, a gostima su na raspolaganju bazen, glavni restoran, à la carte restoran, 3 bara, poslastičarnica i diskoteka.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju fen, sef, mini bar, set za kafu i čaj, LCD TV, telefon, split klimu, kupatilo sa tuš kabinom, laminat na podu i balkon/terasu.

Standardna soba ima površinu 18-21m2 i ima jedan francuski ležaj i dodatni ležaj. Predviđena je za maksimalno 3 osobe.

Family soba ima površinu 32m2 i sastoji se od 2 odvojene sobe – u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj su 2 odvojena ležaja. Predviđena je za maksimalno 4 osobe.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu All inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept usluge su uključene još i užine, sladoled u određeno doba dana, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sva pića u  à la carte restoranu i diskoteci, uvozna flaširana i premium pića, ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje i peglanje veša, organizovanje transfera.

Sport i zabava

Bazen za odrasle, bazen za decu, šah, bilijar, društvene igre, kao i druge dnevne animacije. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Plaća se: sportovi na vodi, škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, fitness centar.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2024

CHARM BEACH HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD