ROYAL THALASSA MONASTIR

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Skanes, oko 7km od centra Monastira, oko 1km od aerodroma u Monastiru, oko 180km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1999. a poslednji put renoviran 2008. godine. Čine ga trospratna glavna i aneks zgrada i u ponudi ima 278 smeštajnih jedinica. Preporučuje se i ljubiteljima golfa obzirom da se nalazi nedaleko od tri golf terena. U sklopu kompleksa je i poznati Spa centar a gostima su, pored bogatog Spa i wellness programa, na rapolaganju i bazeni, nekoliko restorana i barova.

Za decu tu je igralište, mini club (4-10 godina), dečiji bazen. 

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci su besplatni na plaži i oko bazena. Peškiri se dobijaju uz depozit. 

Smeštaj

Hotel ima 278 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon ili terasu, SAT TV, sef(uz depozit), mini bar, klima uređaj, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet dostupan u celom hotelu( u nekim delovima hotela internet je slabijeg signala i protoka). Trokrevetne sobe se nalaze u prizemlju hotela.

Standardne sobe
su površine oko 28m² i imaju pogled na baštu.
Standard Sidesea view sobe su površine oko 28m² i imaju delimičan pogled na more.
Standard Sidesea pool view sobe su su površine oko 28m² i imaju delimičan pogled na more i na bazen.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko restorana – Chef’s Market (glavni restoran), Mona (a la carte restoran koji je otvoren u periodu novembar-maj, služi ručak i večeru), La Voile (a la carte restoran otvoren u periodu jun-septembar, služi ručak i večeru). U ponudi je i nekoliko barova – Pool, Plage i La Voile Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, menjačnica, frizer, salon lepote.

Sport i zabava

Hotel ima otvoreni (1.300m²) i zatvoreni bazen, dečiji bazen, jacuzzi, stoni tenis, terene za tenis, mini golf, odbojku na plaži, animacije. 

Plaća se: motorizovani sportovi na vodi, jahanje konja.

Spa & wellness

U sklopu hotela nalaze se poznati Spa centar “The Royal Elyssa Thalasso & Spa”  koji se zauzima porvšinu od 16.500m². 

Plaća se: teretana, sauna, masaže, tretmani za negu lica i tela, frizerski salon.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ROYAL THALASSA MONASTIR
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "486,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1708 RSD