Bilo da tražite destinaciju na kojoj ćete se potpuno opustiti, ili ipak mesto na kom ćete se dobro provesti, Bodrum će vam pružiti sve što ste zamislili. Neodoljivi grad u luci, elegantan i luksuzan, ali istovremeno i tradicionalan i istorijski, prijatno će vas iznenaditi. Sa svojim kristalnim morem, Bodrum se prostire duž Egejske obale, na samo 20 minuta od grčkog ostrva Kos. Pravi dragulj i novina u agenciji „1A Travel“, koji vam preporučujemo da posetite da biste se i sami uverili u njegove lepote.

Letovanje U Holivudskom Stilu

Prošetajte slatkim malim ulicama Bodruma, pravim mirisnim alejama, uz čije se ušuškane plavo-bele kućice penje cveće božanstvenih boja. Pravi raj za pravljenje savršenih fotografija, koje ćete poneti sa sobom kao uspomenu sa nezaboravnog odmora. Utonite u udobne ležaljke na beskrajno dugim plažama, pokraj barova koji će vam pružiti osveženje u vrelim letnjim danima. Ne propustite da posetite istorijske znamenitosti Bodruma, kao što je tvrđava svetog Petra, koja se ponosno uzdiže na mestu na kom se susreću Egejsko i Sredozemno more, kao i jedno od 7 svetskih čuda antičkog sveta, Mauzolej u Halinkarasu. U večernjim satima možete videti onu drugu, zabavnu stranu Bodruma i osetiti atmosferu bogatog noćnog života, uputiti se ka nekom primamljivom restoranu ili izdvojiti vreme za kupovinu u šarenolikim prodavnicama koje nude sve od suvenira i odeće, pa do ručno pravljenog nakita. Za potpuni užitak je tu veliki izbor komfornih i luksuznih hotela, a na vama je samo da izaberete onaj koji je baš po vašoj meri.

Mi bismo posebno istakli hotel koji pruža doživljaj kao iz filma!

Letovanje U Holivudskom Stilu

Ovako nešto doživećete jedino u hotelu The Bodrum By Paramount H&R 5*, koji će vam pružiti sve što ste zamišljali, pa i više od toga. Da hotel odiše luksuzom govori i sam naziv usluge koji nudi, luxury all inclusive. Šta to znači? To znači da je posebna pažnja posvećena svakom gostu i njegovim očekivanjima, da u hotelu koji se prostire na 110 000 m2 imate bezbroj mogućnosti, sa pravim holivudskim doživljajem na dohvat ruke. Za nezaboravno iskustvo, hotel u ponudi ima potpuno autentičan spa centar, u kom možete birati između najrazličitijih tretmana, koji će biti pravi lek za vašu dušu i telo. Svaki momenat proveden na odmoru treba da bude specijalan, pa je veliki trud uložen i u umetnost spremanja hrane. Pored glavnog restorana sa veoma bogatim i sofisticiranim menijem, hotel nudi i 3 a la carte restorana, od kojih je svaki dizajniran sa puno ukusa i stila. Bitno je naglasiti i da se hotel nalazi na odličnoj lokaciji, na desetak kilometara od centra Bodruma, pa lako možete istražiti lepote ovoga grada.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }