HAPIMAG SEA GARDEN RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Yalıçiftlik, oko 19km od centra Bodruma, i oko 45km od aerodroma Milas. 

Opšti podaci

Hapimag Sea Garden resort se prostire na ukupnoj površini od 191.000mi naziv je dobio po prostranim vrtovima koji se spuštaju do tirkiznog Egejskog mora. Nalazi se u prelepom prirodnom ambijentu i ima 282 moderno opremljene sobe (od toga 20 porodičnih soba) i 3 apartmana. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva bazena na otvorenom, zatvoreni bazen, 4 à la carte restorana, Spa centar i fitness centar.

Za najmlađe tu su mini club (po uzrastu dece), mini disco, dečiji bazen, kao i razne aktivnosti i animacije za decu. 

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščano-šljunkovitoj plaži koja ima plavu zastavicu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži i kod bazena je besplatna. 

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 285 soba. Sve sobe imaju  LCD TV, Wi-Fi, klimu, ketler, set za kafu i čaj, telefon, mini bar (voda, pivo i soft pića), sef, kupatilo, fen za kosu i balkon.

Garden view soba ima površinu 31m2, može imati francuski ili dva odvojena kreveta.
Sea view soba ima površinu 31m2, može imati francuski ili dva odvojena kreveta i ima pogled na more.
Garden view family soba ima površinu 62m2 i sastoji se od dve spojene sobe tako da ima dva kupatila i dve terase.
Sea view family soba ima površinu 62m2 i sastoji se od dve spojene sobe tako da ima dva kupatila i dva balkona kao i pogled na more.
Sea view suite ima površinu 62m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnim boravkom. Ovaj tip sobe ima i jacuzzi.
Hotel raspolaže sa dve sobe za hendikepirane osobe.
Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

U hotelu je usluga Ultra All inclusive  samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu “Lavanta”– doručak, ručak, večera. Gostima su na raspolaganju i à la carte restorani turske i internacionalne kuhinje kao i gril restoran, a mogu da uživaju i u snack mini buffet konceptu u okviru glavnog restorana. Pored restorana tu su i Sunset bar, Lobby bar (pruža uslugo 24h ali alkoholna pića do 02:00), Bar 94 i Club Laguna (diskoteka za one koji žele da se zabavljaju do jutarnjih časova-radi određenim danima u nedelji, DJ posle 23:00). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu i užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima će biti dat besplatan vaučer za korišćenje jednog  à la carte restorana nakon ostvarenih 7 noćenja.

Plaća se: neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeno voće, à la carte restorani, Laguna bar,  Club Laguna  i sve ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje veša, konferencijske sale, parking.

Sport i zabava

Dva bezena na otvorenom, zatvoreni bazen, fitness, ping pong, ture pešačenja, košarka, odbojka, mini fudbal, stoni tenis, aerobic, gimnastika u vodi.

Plaća se: sportovi na vodi, škola ronjenja, časovi plivanja, upotreba teniskih terena, squash, iznajmljivanje bicikla i ostalo van koncepta.

Za najmlađe

Za najmladje goste tu su dečiji bazen, Mini Club (4-7god), Maxi Clubu (8-11god) i Youth Club (12-16 god). U hotelu su takodje organizuju niz aktovnosti koje ce deci učiniti boravak nezaboravnim (dani pirata, razne igre, potraga za blagom, mini disco i sl.)

Za najmlađe

Spa & wellness

Knidos Spa centar gostima nudi korišćenje saune i turskog kupatila.

Plaća se: masaže, tretmani tela i lica i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HAPIMAG SEA GARDEN RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.2146 RSD