Titanic Luxury Collection Bodrum ( ex Titanic Deluxe Bodrum )

Lokacija

Nalazi se na plaži u Güvercinlik zalivu, oko 3km od mesta Güvercinlik, oko 25km od centra Bodruma, oko 15km od aerodroma.

Opšti podaci


Titanic Luxury Collection Bodrum
zauzima površinu od 80.000m². Otvoren je u maju 2016. godine i ima 400 soba, uključujući i 7 vila. U ponudi ovog hotela su glavni restoran “Parkfora”, 5 à la carte restorana, nekoliko barova, poslastičarnica, Wuffle i Coffe house, otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, bazen sa toboganima, Spa centar i fitnes centar.
 
Za decu tu je Tini Kids Club za uzrast od 1-12godina. U okviru mini cluba deca imaju mogućnost da učestvuju u različinim aktivnostima i radionicama, da pohađaju besplatne časove plivanja, lego room, dečiji restoran, mini disco.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Plaža je peščana i dugačka 350m i kako je u zalivu zaštićena je od vetrova. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje.
Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve sobe imaju balkon, fen, LCD SAT TV, tuš-kupatilo, Wi-Fi, ogrtač i papuče, sef, mini bar, set za kafu i čaj.

Standardna soba je veličine 39-44m² u zavisnosti od toga da li imaju delimičan ili direktan pogled na more.

Superior soba je veličine 51m².

Deluxe soba je soba sa pogledom na more i ima između 80 i 85m².

Family soba ima 54m² i sastoje se iz dve sobe: jedna je sa bračnim krevetom, a u drugoj su dva single kreveta. Tu su i dva kupatila.²

Swim up  standard ima 39-47m² i imaju dva odvojena kreveta i direktan pristup iz sobe u bazen, dok swim up superior ima površinu 51m².

Swim up  deluxe  suite ima 80-85m², dok swim up family suite maju površinu 90m² i sastoji se od dnevne sobe sa garniturom za sedenje, sobe za roditelje sa francuskim ležajem, dečije sobe sa dva odvojena kreveta, dva kupatila i balkona.

Exclusive swim up imaju površinu  a 80-105m², sve imaju pogled na more, francuski krevet , jacuzzi na terasi, smart Tv i direktan pristup bazenu.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Deluxe All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima) u glavnom restoranu “Parkfora”. Restoran ima i otvoreni i zatvoreni deo. Iz otvorenog dela pruža se pogled na prelepi zaliv. U koncept ulaze i  sladoled, užine, domaća pića, kolači, kafa, peciva, pite, pizza. Gostima su na raspolaganju  5 à la carte restorana (riblji “Begonvil”, italijanski “Pascarella”, turski “Hasir” i “The Beaf Grill Club”, “Nori” – istočnjačka kuhinja). Barovi: Lobby bar, Caffee shop, Irish pub, Show bar,  Sports bar, Pool bar, Flamengo beach bar”, BeFine vitamin bar, Vip Cabana bar, Limoncello bar, Woswos bar, poslastičarnica, Waffle house.

Plaća se: à la carte restorani, premium i uvozna pića, “VIP Cabana Bar” i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Parking, pranje automobila, fax, pranje i peglanje veša, prodavnice, lekar, kolica za bebe, rent-a-car, fotograf, suvenirnica, sale za sastanke.

Sport i zabava

Otvoreni bazen sa toboganima ,otvoreni i zatvoreni bazen koji se greju, dečiji bazen i dečiji aqua park (ukupno 6 tobogana za odrasle i 3 tobogana za određene uzraste), 2 teniska terena, stoni tenis, pikado, boćanje, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, fitness centar, igre sa kartama, biblioteka, žurke na plaži, uživo muzika, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: iznajmljivanje jahti, Play Station i ostale igre, časovi tenisa, plivanja, ronjenja, motorizovani sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru hotelskog kompleksa se nalazi BeFine Spa centar u okviru koga gosti mogu besplatno da koriste usluge turskog kupatila, saune, parnog kupatila.

Plaća se: masaža , tretmani lica i tela i sve ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2024

Titanic Luxury Collection Bodrum ( ex Titanic Deluxe Bodrum )
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD