Kratka, dinamična vožnja od aerodroma, uz simpatičan doživljaj svakodnevne Hurgade kroz nepisana saobraćajna pravila. Put vodi prema starom turističkom centru grada – Sakali, a završava se na impresivnoj kapiji ulaza u Hilton Hurghada Plaza 5* . Hotel se nalazi u mirnom delu grada, tik uz novootvoreni tržni centar, u blizini centra Hurgade.

Hotel je jedan od prvih i najpoznatijih hotela u Hurgadi. Nakon potpunog i temeljnog renoviranja, otvoren je za goste 2019. godine. Svaki, i najmanji detalj, govori u prilog dobro poznatom kvalitetu lanca Hilton.

Poseduje 495 sofisticirano opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih najveći broj ima spektakularan pogled na plažu, more i vrtove sa palmama, koje se lagano pokoravaju toplom vetru. Sve sobe su moderno dizajnirane i savremeno opremljene,  svaka od njih ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet. U izdvojenom delu hotela, smeštene su Premium sobe, koje su nešto drugačije uređene, pa poseduju čak i sopstvenu kuhinju.

Hilton Hurghada Plaza

Hotel nudi All Inclusive uslugu, a pored glavnog restorana, poseduje i dva a la carte restorana (azijska kuhinja i kuhinja hrane morskih plodova). Pokušaćemo da vam rečima dočaramo gastronomsku ponudu i izuzetno ljubazno osoblje glavnog restorana. Ukoliko ste gurman, uživate u tradicionalnim specijalitetima, ali i inovacijama iskusnih kuvara, koji su ujedno dekorisani i servirani sa toliko pažnje, da vam je prosto žao da narušite taj sklad, ovaj segment može ozbiljno ugroziti fenomenalne utiske koje na goste ostavljaju plaža, bazeni i relaksacija na suncu.

Hilton Hurghada Plaza 5* se nalazi na prekrasnoj peščanoj plaži, koju jednim delom čini koralni greben, prava poslastica za zaljubljenike u podvodni svet. Drugi deo plaže, kupališna zona, sa suncobranima koji osiguravaju debeo hlad i ležaljkama koje nude udobno utočište za dremku uz zvuke talasa. Kada vas ugreju topli zraci egipatskog sunca, potražite osveženje na baru, koji se nalazi na samoj plaži, a u ponudi ima sve vrste hladnih i toplih napitaka, alkoholnih i bezalkoholnih pića i grickalica koje uz to idu.

Novi Sjaj Jednog Od Prvih I Najpoznatijih Hotela Hurgade

 

Hotel zaista ima da ponudi veliki broj sadržaja, pa možda nećete poželeti da izađete iz samog kompleksa, jer će sve u ponudi biti sasvim dovoljno za vas, vaše prijatelje, porodicu. Tu su bazeni, akva park za manju decu, teretana, ali i već pomenuti tržni centar izvan hotela. Ako ste ipak radoznali i želite da otkrijete puls Hurgade, hotel Hilton Hurghada Plaza 5* nalazi se na idealnoj poziciji, s obzirom da je smešten nedaleko od starog turističkog centra Sakale. Raznolikost boja i izbora suvenira, tradicionalne hrane i začina omamiće sva vaša čula, pa ćete sa svog putovanja sigurno poneti neku sitnicu kojom ćete prijateljima dočarati barem delić atmosfere sa vašeg odmora u Egiptu.

Novi Sjaj Jednog Od Prvih I Najpoznatijih Hotela Hurgade

Opcija za uživanje u Hurgadi je na pretek, a hotel Hilton Hurghada Plaza 5* je vaša prilika da ih otkrijete! Izaberite vašu destinaciju i napravite online rezervaciju, a za sve nedoumice posavetujte se sa ljubaznim zaposlenima agencije putem kontakt centra na broj 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }